Met de fiets

De tuin van de smid is heel goed bereikbaar met de fiets. Op ons eigen terrein hebben we bij beide ingangen volop parkeerplek voor fietsen.

Openbaar vervoer en lopend

Vanaf Station Leiden Lammenschans loopt u in 11 minuten naar ons toe. Bushaltes op loopafstand zijn Station Leiden Lammenschans (11 minuten lopen), Cronesteynflat (15 minuten lopen) of de Zaalbergweg (9 minuten lopen, alleen door de week).

Parkeren

Het park is niet toegankelijk voor auto’s en dat houden wij het liefst ook zo. Trainers, sprekers en anderen die veel materialen nodig hebben bij hun werk, kunnen met de auto komen, wel altijd in overleg. Ook voor minder validen maken wij natuurlijk een uitzondering. Wel horen wij het graag van tevoren als u op het terrein wilt parkeren.

Toch met de auto?

Aan de rand van het park zijn verschillende mogelijkheden om gratis te parkeren en vanaf station Leiden Lammenschans loopt u in 10 minuten naar ons toe.

Lammenbrug (vrij parkeren)

Bij de Lammenbrug zijn gratis openbare parkeerplaatsen. Met een mooie wandeling door het kasteelbos, bent u in ongeveer 10 min bij De tuin van de smid.

Industrieterrein Roomburg (vrij parkeren)

Hier kunt u op verschillende plekken vrij parkeren. Let op de verbodsborden / gele strepen i.v.m. vrachtwagens die moeten kunnen keren.

Melchior Treublaan/Kanaalweg (betaald parkeren)

Neem de afslag Kanaalweg/Lorentzkade richting de parkeerplekken bij de Melchior Treublaan. En loop over het viaduct en spoor het park in. Let op: hier wordt gecontroleerd!