De tuin van de smid ligt midden in Polderpark Cronesteyn, een heerlijk wijds en open park vlakbij het centrum van Leiden. Vanuit alle zalen is er uitzicht over de polder. Het park ligt langs het hoofdwegennet rond Leiden en op 10 minuten lopen vanaf station Lammenschans. De perfecte omgeving om even weg te zijn uit de stadse drukte, om vaste denkpatronen los te laten en nieuwe plannen te smeden!

Op het eigen terrein en in het park zijn volop mogelijkheden voor activiteiten. Dit kan zijn ter versterking van de team-spirit, om een frisse neus te halen én iets te leren over de poldernatuur of om de dag op een leuke manier af te sluiten.We staan altijd open voor suggesties en nieuwe ideeën!

In het park zijn wandel en fietspaden aangelegd, op de fietspaden is ook goed te skaten. Verder zijn er een moerastuin, een waterspeelplaats, een landgoedbos en een camping te vinden. De mooie route door het park: Cronesteyn van alle kanten leidt u langs allerlei bijzonderheden in het park.

De stichting Groen Cronesteyn zet zich in om ervoor te zorgen dat dit ruim opgezette stadspark groen en natuurlijk blijft. Dat is niet altijd makkelijk als je bedenkt hoeveel druk er is op de beperkte ruimte in de randstad.