Voor het eten & drinken tijdens uw vergadering of bijeenkomst kunt u kiezen uit een arrangement (koffie/thee, lunch, borrel), het arrangement aanvullen met losse onderdelen, of zelf een voorstel doen op basis van de kaart. De tuin van de smid kan ook een diner voor u verzorgen. Dit doen we in de vorm van een buffet en/of een barbecue.

Binnen het koffie en thee-arrangement kunt u onbeperkt gebruik maken van het koffie-apparaat met verse bonen. Daarnaast staat er in elke zaal een koelkast waaruit bio-frisdrank gepakt kan worden, de kosten hiervoor komen op de eindafrekening.

Lunch

Het luncharrangement bestaat uit een luxe belegd broodje, een luxe sandwich, sinaasappelsap, melk en karnemelk en handfruit. Naast broodjes kunnen we zorgen voor soep, salade, fruit of een warme snack. Bij mooi weer serveren we de lunch graag op uw terras.

Borrel

Bij de borrel serveren we naast zoutjes, nootjes en tortillachips, een paar rondes vegetarische snacks, zoals bitterballen van De Vegetarische Slager en kaas-nuggets. Broodplankjes of andere hapjes van onze menukaart kunnen ook (van tevoren) besteld worden. 

Diner

Loopt uw teamdag door tot in de avond of wilt u de bijeenkomst afsluiten met een etentje? Dan verzorgen we graag een diner in de vorm van buffet en/of barbecue. Beide kunnen worden aangevuld met de frietjes en snacks van Karels Biofriet. De basis van al onze catering is vegetarisch maar kan worden uitgebreid met biologisch vlees of producten van De Vegetarische Slager.