Voor het eten & drinken tijdens uw vergadering of bijeenkomst kunt u kiezen uit een arrangement (koffie/thee, lunch, borrel), het arrangement aanvullen met losse onderdelen, of zelf een voorstel doen op basis van de kaart. De tuin van de smid kan ook een diner voor u verzorgen. Dit doen we in de vorm van een buffet en/of een barbecue.

Binnen het koffie en thee-arrangement kunt u onbeperkt gebruik maken van het koffie-apparaat met verse bonen. Daarnaast staat er in elke zaal een koelkast waaruit bio-frisdrank gepakt kan worden, de kosten hiervoor komen op de eindafrekening.

100% vegetarisch

Wij serveren 100% vegetarisch (en deels vegan) eten. Onze chef is enorm creatief en vindingrijk en ziet het als een uitdaging om iedereen te laten genieten, zonder iets te missen.

We vinden dat dieren niet op een bord thuishoren en verkleinen hiermee ook heel actief onze belasting van de aarde. Bovendien laten we iedereen graag zien en proeven hoe afwisselend, smaakvol en divers de vegetarische keuken is.

Lunch

Het luncharrangement bestaat uit een luxe belegd broodje, een luxe sandwich, appel- en sinaasappelsap, melk en handfruit. Naast broodjes kunnen we zorgen voor soep, salade, fruit of een warme snack. Bij mooi weer serveren we de lunch graag op uw terras.

Borrel

Bij de borrel serveren we naast zoutjes, nootjes en tortillachips, een paar rondes vegetarische snacks, zoals bitterballen van De Vegetarische Slager en kaas-nuggets. Broodplankjes of andere hapjes van onze menukaart kunnen ook (van tevoren) besteld worden. 

Diner

Loopt uw teamdag door tot in de avond of wilt u de bijeenkomst afsluiten met een etentje?

De maaltijd serveren we graag in de vorm van een buffet of barbecue. We zorgen dat alles er feestelijk uitziet met veel kleur en als het kan bloemen uit de tuin. En hou je van een festivalsfeer? Dan nodigen we één of meer foodtrucks uit op het terrein. Kortom: er is van alles mogelijk!