Voor het eten & drinken tijdens uw vergadering of bijeenkomst kunt u kiezen uit een arrangement (koffie/thee, lunch, borrel), het arrangement aanvullen met losse onderdelen of zelf een voorstel doen op basis van de menu. De tuin van de smid kan ook een diner voor u verzorgen. Dit doen we in de vorm van een buffet.

Within the coffee/tea-arrangement you can make unlimited use of the coffee bean dispenser. In addition a fridge with bio-soda is available in every meetingroom, costs will be manufactured afterwards.

100% vegetarisch

Wij serveren 100% vegetarisch (en deels vegan) eten. Onze chef is enorm creatief en vindingrijk en ziet het als een uitdaging om iedereen te laten genieten, zonder iets te missen.

We vinden dat dieren niet op een bord thuishoren en verkleinen hiermee ook heel actief onze belasting van de aarde. Bovendien laten we iedereen graag zien en proeven hoe afwisselend, smaakvol en divers de vegetarische keuken is.

Lunch

Het luncharrangement bestaat uit een luxe belegd broodje, een luxe sandwich, appel- en sinaasappelsap, melk en handfruit. Naast broodjes kunnen we zorgen voor soep, salade, fruit of een warme snack. Bij mooi weer serveren we de lunch graag op uw terras.

Festive drink

Bij de borrel serveren we naast zoutjes, olijven of patatjes, een paar rondes vegetarische snacks, zoals bitterballen en kaasnuggets. Broodplankjes of andere hapjes van onze menukaart kunnen ook (van tevoren) besteld worden. 

Dinner

Loopt uw teamdag door tot in de avond of wilt u de bijeenkomst afsluiten met een etentje?

De maaltijd serveren we graag in de vorm van een buffet of. We zorgen dat alles er feestelijk uitziet met veel kleur en als het kan bloemen uit de tuin. En hou je van een festivalsfeer? Dan nodigen we één of meer foodtrucks uit op het terrein. Kortom: er is van alles mogelijk!