Bij De tuin van de smid kunt u ook vanaf 15 oktober nog steeds zorgeloos COVID19-proof vergaderen!

Volgens de regels per 30 september en 15 oktober kunnen vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten gelukkig wel doorgang vinden. Wel is het maximum aantal gasten 30 personen per ruimte en uiteraard moet iedereen op 1,5 meter blijven. Vergaderingen, seminars etc. tot 30 personen kunnen dus gewoon doorgang vinden.

Van onze kant doen wij er alles aan om alle veiligheidsadviezen op te volgen. De stoelen staan op 1,5 m afstand, er wordt extra gereinigd (toiletten, deurknoppen), er staat desinfecterende gel etc. Daarnaast houden wij de deuren zo veel mogelijk open zodat er behoorlijk wat frisse lucht het pand in komt. We zijn goed voorbereid om u te verwelkomen voor een vergadering, training of workshop midden in het groen!

Onze zalen zijn ruim, vierkant en hebben weinig vaste elementen. Hierdoor kunnen we diverse opstellingen maken waarbij alle deelnemers aan de bijeenkomst genoeg ruimte om zich heen hebben. Ook is het mogelijk om twee zalen aan elkaar te koppelen of bij mooi weer de vergadering buiten te houden. Samen met u bepalen we de meest geschikte opstelling en nemen we de andere aanpassingen door.

Maatregelen om uw veiligheid te waarborgen:

  • COVID19-proof opstelling
  • Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid en Koninklijke Horeca
  • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder COVID-19
  • Uitgebreide protocollen voor reiniging en hygiëne
  • Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen
  • Desinfecterende dispensers in openbare ruimtes
  • Naleving van de procedures voor het omgaan met collega’s die ziek zijn

Bekijk hier onze zalen.

Voorbeelden van COVID19-opstellingen: