Bij De tuin van de smid willen we graag bijdragen aan een gezond milieu. Dit doen we door te werken met biologische en duurzame (streek)producten. We zijn dan ook heel trots op ons gouden EKO-keurmerk! Dit keurmerk betekent dat meer dan 80% van onze inkoop biologisch is en dat we in ons bedrijf groen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door uw bijeenkomst te organiseren bij De tuin van de smid maakt u/uw bedrijf ook een duurzame en maatschappelijk verantwoorde keuze!

Naast een biologische inkoop kiezen we ook op andere gebieden  zoveel mogelijk voor de meest duurzame oplossing. Zo is De tuin sinds juli 2021 voorzien van 72 zonnepanelen. Onze overtuiging is dat kiezen voor biologisch en duurzaam op geen enkele manier afbreuk hoeft te doen aan sfeer, smaak en ervaring. Tegelijkertijd mag het geen ‘heilig moeten’ worden. Steeds kritisch blijven kijken naar de keuzes die we maken houdt ons scherp. (En stiekem is onze droom toch om mensen een sprankje inspiratie mee te geven naar huis…).

Naast een ‘groene’ bedrijfsvoering willen we een plek te zijn waar iedereen zich veilig en gerespecteerd voelt, mens en dier. De meeste dieren lopen vrij rond op het terrein. Toch zijn het  geen dieren die zich makkelijk laten aaien, en dat laten we ook zo.

We hechten veel waarde aan een team dat prettig met elkaar samenwerkt. Onze manier om dat te bevorderen is door in vertrouwen met elkaar om te gaan. Er is een open cultuur en we luisteren zo goed mogelijk naar iedereen. Als er met plezier wordt gewerkt, dan krijgen de gasten dat automatisch mee. Zo wordt De tuin van de smid een fijne plek voor iedereen!