Waar vind ik De tuin van de smid?

Aan de rand van het park zijn verschillende mogelijkheden om gratis te parkeren en vanaf station Leiden Lammenschans loopt u in 10 minuten naar ons toe.

In overleg kunnen we ook een pendeldienst met busje(s) opzetten om uw gasten van of naar een afgesproken plek te vervoeren.

Tevens bestaat de mogelijkheid om per boot naar ons toe te komen. In het kanaal, ter hoogte van het Polderpad zijn aanlegplaatsen en van daar is het slechts een paar minuten lopen naar De tuin.

Openbaar vervoer

Kom met de trein of bus naar Station Leiden Lammenschans (11 minuten lopen), neem bus 45 naar halte Cronesteynflat (15 min lopen), of neem (niet in het weekend) bus 186/187 naar de Zaalbergweg (9 min lopen).

Toch met de auto?

Voor laden en lossen kunt u het terrein op rijden. De auto dient daarna op een van de parkeerplaatsen rond het park te worden geparkeerd. Om bij ons te komen volg Europaweg/Lammebrug Lammenschansplein, dan de ventweg Vrouwenweg/ Vlietweg/ Cronesteijn langs het kanaal. Ons adres is Polderpad 8.

Het park is niet voor auto’s en dat houden wij het liefst ook zo. In geval van nood kunt u de auto bij ons op het terrein parkeren (rechts achter de hooiberg). Dit alleen ter uitzondering, het gaat echt om mensen die zeer slecht ter been zijn. Ook DJ’s, bands, trainers en anderen die veel spullen vervoeren verzoeken wij even vooraf met ons te overleggen als ze met de auto moeten komen.